Echipamente

PORTOFOLIU

Cele mai moderne și avansate echipamente

Medical Technologies International (MTI) va oferi clienților români cele mai moderne și avansate tehnologii din domeniul medical, în special în domeniul chirurgiei, asociate cu servicii profesionale de înaltă clasă.

Corporațiile internaționale din domeniul medical, reprezentate exclusiv în România de MTI, vor găsi în MTI un partener de încredere, performant, care acționează la cele mai înalte standarde de etică și profesionalism.

Maceratoarele DDC Dolphin

Medical Technologies International SRL este distribuitor autorizat DDC DOLPHIN în România.

Pulpmatic UNO

Pulpmatic Uno este un macerator conceput pentru o utilizare redusă, ideal pentru secțiile de spitale mai mici și mediile de îngrijire. Capabil să prelucreze 1-2 articole pe ciclu, oferă o soluție mai silențioasă și economică în cazul în care macerarea este o cerință, dar cererea este minimă.

Discul macerator cu 7 lame al lui Pulpmatic Uno oferă o macerare rapidă, cu zgomot redus, cu un ciclu care durează doar 65 de secunde.

Medical Technologies International SRL este distribuitor autorizat DDC DOLPHIN în România.

Pulpmatic ULTIMA

Pulpmatic Ultima este maceratorul cu cea mai mare capacitate, potrivit pentru secțiile de spital și casele de îngrijire aglomerate, capabil să elimine până la 6 articole pe ciclu.

Tehnologia unică de macerare cu 9 lame permite un ciclu rapid de eliminare de doar 120 de secunde, fără a compromite eficiența, utilizarea apei sau nivelurile de zgomot.


Utilizarea maceratoarelor și a articolelor de unică folosință asigură că fiecare ploscă și conținutul său pot fi eliminate în siguranță.

Utilizarea maceratoarelor și ploștilor de unică folosință a fost susținută de către Organizația Mondială a Sănătății în timpul pandemiei de COVID-19, care a declarat că „echipamentele ar trebui să fie de unică folosință” pentru a minimiza riscul de transmitere.

Doriți să aflați mai multe despre gama noastră de maceratoare?

Suntem aici să ajutăm!

Pentru sfaturi suplimentare cu privire la maceratoare și la modul în care acestea se potrivesc nevoilor de control al infecțiilor din unitățile de îngrijire medicală, vă rugăm să ne contactați.


Vizitați și celelalte site-uri dedicate echipamentelor distribuite de
Medical Technologies International

Obiectivele MTI vor fi îndeplinite prin integritate, lucru în echipă și calitatea impecabilă atât a produselor, cât și a serviciilor.

Efortul MTI este dedicat satisfacției medicului și bunăstării pacientului.